Cookies Keluaran FLOUR and SUGAR #bakebysherra

Dah lepas raya gini biskut atau kuih raya memang menjadi pujaan, kan?

Kalau yang dah habis tu bertabahlah.  Tapi kalau tekak tu teringin sangat nak merasa Double Choc Cookies atau Choc Chip Cookies, ni ha ada yang sedap kemain.

Double Choc tu memang rasa coklat betul-betul punya.  Dia punya rangup pun tak boleh bawak bincang jugak ni.  Katanya ini adalah produk bestseller.

Choc Chip tu kurang manis sikit so takdelah rasa macam nak potong kaki sangat.  Just nice dia punya manis tu kata omputih.  Paling best chocolate chip ni ialah bila cicah dengan susu, ye dak?  Oihhh dia punya lemak kurang manis bila bercampur susu tu layan betul.

Kalau dok depan tv layan Netflix mau habis sebalang ni.

Cookies keluaran FLOUR and SUGAR #bakebysherra ni memang sedap weh.

Walaupun hantar guna pos, hampir semua cookies masih hensem kecuali ada 5% yang pecah dan comot sana-sini.  Puan Sherra bungkus baik punya.  Bubble wrap kat dalam balang kat luar balang, kat dalam kotak semua dia letak.

Harga pun bukan kluster kayangan punya, ngam untuk rakyat jelata golongan marhaen macam kita ni.

Satu balang tu berat 220gm ada dalam 40pcs dan harganya cuma RM13.00 sahaja.  Beli 2 balang RM25.00, jimat seringgit.  Harga tak termasuk pos tau.

So kalau korang teringin nak rasa cokies sedap ni sila Whatsapp beliau terus yer.

wasap.my/60126889162

So, jangan lupa order tau.  Kita support surirumah yang berniaga demi keluarga.

#SuperDaddy
#Promo
#bysherraaaa

Anda juga mungkin nak baca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *