Harga Me Time

Boleh tahan juga kos “me time” saya 4 hari 3 malam di hospital dua-tiga hari lepas. Kalau nak bayar sendiri memang mereput lah.

Mujur juga tak perlu bayar apa-apa pun.

Sesiapa yang ada plan nak “me time” kat hospital dan tak payah bayar macam saya tu jomlah ambil takaful.  Datanglah bil RM50K sekalipun kita senyum jer sebab syarikat takaful yang bayarkan.

Hubungilah rakan-rakan anda yang jadi ejen takaful tu, tak kisahlah dari syarikat mana pun.  Cakap nak ambil medical card.  Nanti kawan anda akan ejas plan yang terbaik mengikut kemampuan.

Kalau nak ambil dengan ejen takaful kesayangan ramai ni pun boleh.

Whatsapp saya okeh.

KHAIRUL ABDULLAH
#TakafulDaddy
#GreatEasternTakaful

Anda juga mungkin nak baca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *