Mamakiddies – Gais, Nak Carseat Percuma Tak?

Gais, nak carseat percuma tak?
Nah ni peluang untuk menang 1 unit carseat bernilai RM300 tau. Caranya mudah jer, tak perlu jawab soalan dan tak perlu slogan bagai. Cuma perlu Like, Tag dan Share sahaja.
Ni dia cara-cara nak menang.
1. Pergi like/follow FB Page Mamakiddies.my
2. Klik post di bawah ni. Kat post ni lah korang kena Like, Tag, Share dan komen.
Cara dia gini. Kat post tersebut korang kena ‘Like’ dulu. Lepas tu klik ‘Share’. Bila klik ‘Share’ tu jangan terus ‘Share Now’, tapi kat “Say something” tu korang tag 3 orang kawan. Dah tag baru klik ‘Share Now’.
Bila selesai ‘Share Now’ tu terus screenshot dan letak kat komen.
Dah, itu jer pun.
Kalau tak faham tengok contoh saya letak kat komen.
Tarikh tutup 23 September tau. Dua langkah di atas tu kena buat kalau nak menang.
***
Terma dan syarat dia:
1. Pemenang akan dipilih secara rawak. Ni kira siapa yang sangat bertuah lah yang akan menang ni.
2. Pemenang akan diumum pada 24 September 2020.
3. Warna carseat akan diberi secara rawak, tak boleh pilih.
4. Hadiah tak boleh ditukar dengan wang tunai.
5. Pihak Mamakiddies berhak menukar apa sahaja terma dan syarat tanpa notis atau pemberitahuan.
6. Terma dan syarat lain turut dikenakan.
***
Produk-produk Mamakiddies boleh di beli di Shopee.
Joinlah weh, mana tahu ada rezeki untuk anak. You got nothing to lose pun kata omputih.

Anda juga mungkin nak baca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *