Tokyo

Dah lama tak bercuti..so tanpa perancangan detail, berangkatlah aku ke Tokyo pada 31 November 2009 yang lalu.. Bz sangat..baru sempat upload gambar. Setagaya Ward – kawasan perumahan yg aku duduk. Macam Subang ke Kl jarak dia ke Tokyo Tengah sync phone dgn Google Maps..takut sesat Akhirnya berjaya tag location Godzilla..tempat isap rokok, office bini aku […]

Continue Reading

Ofis Baru

Sempena tahun baru, ada rezeki lebih sikit aku dah pindah masuk opis baru, lebih kecik dari yang lama, lebih murah dari yang lama dan lebih cun dari yang lama…semua kengkawan, kalau lalu Kota Damansara, singgahlah opis aku.. bilik gua..tempat kira duit nak bayar hutang studio..tempat designer perah otak pantry restroom

Continue Reading

Jamal..Kembara Seniman

Sebuah Teater Muzikal & Konsert yang aku pegi tengok semalam di Panggung Sari, Istana Budaya. Semalam adalah malam preview untuk media dan sponsors dan pementasan akan bermula pada malam ini sehingga Ahad. My verdict – Suara Jamal memang tiada tandingan, meremang bulu roma dengar dia nyanyi. Pementasan dibahagikan kepada 2 segmen iaitu Teater Muzikal dan […]

Continue Reading

Search Di Awan Biru

Sabtu lepas aku gi tgk konsert Search di Bukit Kiara bersama hampir 12,000 peminat Search yang lain. Syok tengok gelagat manusia dengan bemacam jenis fesyen rock kapak 80an dapat dilihat kembali. Sangat teruja berada di tengah2 kelompok 12,000 orang dengan harapan yang menggunung tinggi. Tapi malangnya – Search datang lambat sejam, sound system macam hampeh […]

Continue Reading