• Home
  • About
  • Tips Kembara
  • Resepi
  • Facebook
  • Contact

Gel Mandian Haruman Raudhah

15/07/2021

Siapa suka wangian peach atau haruman Raudhah?

Nah ni ha ada gel mandian dengan haruman peach yang segar dan haruman raudhah yang sentiasa dirindui tu. Baunya memang menggamit betul. Ia adalah sejenis gel mandian antibakteria yang sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.

Eczema, psoriasis kulit sensitif pun boleh guna.

Gel mandian ini berdaftar dengan KKM dan diiktiraf HALAL JAKIM tau. So mandi tanpa was-was okeh. Jangan buat minum sudah.

Gel ini ada moisturizer untu melembabkan kulit. So kau jangan expect buih dia banyak. Gel mandian yang jenis melembap ni memang kurang buih dia. Lepas mandi dia akan rasa kesan macam “sticky”sikit, sebab lapisan pelembab dia tu.

Paling penting, gel mandian ini tiada bahan kimia berbahaya okeh. Selamat dan baik untuk kulit kita. Apatah lagi untuk orang yang ada kulit sensitif atau ada masalah kulit. Sesuai guna ni.

Harga sebotol RM20.80 dan searang tengah ada promosi, beli 2 botol dengan harga RM40 dan 3 botol RM55 sahaja.

Beli sekarang di Shopee: https://shp.ee/nvtcy59

Boleh tengok juga website produk ni: www.aisynursyi.com

Nak bertanya terus whatsapp: wasap.my/601119696965

Lepas mandi ni, kalau bau dia sedap, memang terus rasa fresh dan semangat jer nak buat apa-apa pun kan.

Nak dinner pun semangat ni walau lauk ikan masin jer.

#superdaddy

Share

Blog  / Lifestyle  / Peoples  / Websites

Khairul Abdullah
Seorang suami yang hensem dan ayah yang kool. Menulis adalah kerja sepenuh masa dan mengembara adalah minat yang dipupuk sekian lama. Ikuti cerita-cerita lain yang sedap dan juga mengancam di Facebook Page beliau.



    • Beli TV Online Tanpa Kecewa
    • DIY Kolam Ikan Dengan Shopee
    • Kenapa beg sekolah anak aku berat?
    • Aku dah hantar dia ke sekolah yang betul
    • Birthday KA dan KA
  • My Gallery

© Copyright Khairul Abdullah 2022. All rights reserved