Antara kegunaan Air Fryer Russel Taylor yang lawa ni ialah aku boleh buat roti bakar special dengan nama glamer dia “Chocolate & Cheese Toast” gittew.

Sedap do’oh weh. Bahan-bahan dia pun mudah yakmat. 4 bahan jer pun. Moh ler kita buat sama-sama:


Bahan-bahan yang wajib ada.
2 keping roti putih/wholemeal ikut suka.
1 sapuan coklat Nutella (paling sedap ni)
1 sapuan butter/spread/marjerin apa yang ada
1 keping keju nipis (cheese keping tu)
Cara nak buat dia:
1. Panaskan airfryer pada suhu 180 selama 3 minit. Biarkan.
2. Sambil airfryer panas, sapulah sekeping roti dengan coklat dan sekeping lagi dengan butter/spread tu dan letakkan cheese di tengah dan kampuhkan dia.
3. Kemudian masukkanlah ke dalam airfryer dan set suhu 180 degree dan timer selama 7 minit.
Bila dah bunyi Tinggggg! tandanya siap dah tu. Keluarkan dan potong dua lalu sedia dihidang.

Dia punya rangup dan lemak manis cheese leleh tu memang tak boleh bawa bincang dah weh. Cubalah.
AirFryer ni memang aku rasa keperluan yang kena ada di setiap rumah. Macam-macam dia boleh buat. Aku suka panaskan makanan bergoreng yang rangup guna AF berbanding microwave sebab AF rangup, microwave tak. Nak panaskan boleh, nak memanggang boleh, nak buat kek pun boleh.
Air Fryer Russel Taylor model aku ni saiz 4.8L, lebih besar dari model bestseller dia sebelum ni yang cuma bersaiz 3.8L. Russel Taylor adalah pengeluar AF yang paling laris di Malaysia. Di Shopee sahaja terjual lebih berpuluh-puluh ribu unit.


AF ni ada sijil Sirim tau. Disahkan mematuhi piawaian keselamatan. So tak perlu bimbang ragu. Boleh beli dan gunakan tanpa was-was.
Siap ada group FB Russell Taylors Official (Malaysia) untuk berdiskusi tentang cara penggunaan dan berkongsi resepi dalam tu.
Jom beli satu weh. Esok Payday Sales, harga dia menjunam turun dari RM249 kepada RM199 sahaja. Ini link dia:
https://shp.ee/v3xvs87
https://shp.ee/v3xvs87
https://shp.ee/v3xvs87
Korang add to cart dulu tau. Sekarang ni masih harga asal. Esok 9.00am baru harga dia turun then baru korang checkout okeh.
Ohh nah ada special baucer diskaun untuk korang boleh guna tepat jam 12 malam nanti:
Pengguna tegar Shopee: 99P1ECKAB
Baru nak daftar Shopee: SHPSAB2
Ehh, jangan lupa resepi roti bakar special tu yer.






